Blog

Pensat sprancene

Pensarea sprâncenelor are cel mai mare impact asupra unei fețe, cu excepția intervențiilor de chirurgie plastică. Un pensat greșit poate transforma o față frumoasă într-una urâtă, sau caraghioasă. Un pensaj executat de o machioză pricepută va da eleganță, echilibru, caracter.

pensaj-sprancene03 pensat-sprancene01 pensat-sprancene04 spranceana02 sprancene-pensate
Dacă doriți să aveți sprâncene în acord cu fizionomia dv. apelați la serviciile specialiștilor. O formă de sprânceană care se potrivește prietenei dv., cu siguranță nu vi se va potrivi. Unicitatea feței sugerează că sprâncenele trebuie tratate individual, personal, nu după șabloane.

Remodelarea sprâncenelor.

This Post Has 5 Comments

 1. sanziana spune:

  Pensatul mi se pare una din cele mai dificile sarcini ale unei make-up artist. Daca ai gresit, clienta te va ura. Trebuie sa-ti asumi greselile sau sa nu gresesti deloc.

 2. Marina spune:

  Am fost la un salon si „specialista” de acolo mi-a stricat sprancenele. M-am hotarat sa caut un make-up artist cu experienta care sa ma ajute. Cat ar trebui sa astept inainte sa vin la pensat?

 3. Corina spune:

  Fetelor pot sa va o recomand cu incredere pe Jana!Chiar a facut minuni din sprancenele mele!!! Am patit-o la fel ca Marina si ma chinuiam de mult timp cu ele ,am vrut sa imi fac tatuaj ca nu mai stiam ce sa fac cu el, dar am gasit-o pe Janette si wow…multumesc din suflet Jana, stiu ca mai avem de lucrat la ele,dar eu am rabdare acum:)le vad din ce in ce mai frumoase dupa fiecare sedinta!!!!

 4. Gina Ionescu spune:

  Am trecut pe langa o vitrina pe care scria „pensare sprancene”, am intrat si … am regretat. Am invatat cu aceasta ocazie ca daca cineva iti greseste manichiura nu este grav, dar daca iti greseste sprancenele, atunci trebuie sa te ascunzi intr-o grota, pentru o lunga perioada de timp.

 5. Tilly spune:

  La pensatul sprancenelor conteaza foarte mult nu numai priceperea make-up artistului, dar si materialul clientului. Sprancenele mele sunt foarte rare si este greu sa le dau o forma.

Leave A Reply

Machiaj de mireasa Calea 13 Septembrie nr.117, Sector 5, Bucuresti, Romania