Blog

Paleta perfecta de gloss-uri

Luciul de buze in general este un „must have” in poseta oricarei femei, mai ales atunci cand nu avem la indemana un ruj. Este lucios, are un pic de culoare care sa confere prospetime buzelor si orice cantitate nu ai folosi niciodata nu risti sa dai prea mult pentru ca nu are densitatea unui ruj. Cate dintre noi nu si-ar dori sa aiba mereu la indemana o paleta de glossuri cu 6 nuante diferite ? Ei bine, exista si este nemaipomenita – Rozeta cu sase nuante de glossuri pentru buze! Nuantele pot fi aplicate individual, sau  amestecate intre ele pentru a obtine nuante personalizate, pot fi folosite singure , sau in completarea rujului. Se pot aplica foarte usor, cu varful degetelor sau cu oricare dintre pensulele pentru (Da Vinci, Make up for ever etc.). La 26.6 g de produs, rozeta Lip Gloss Wheel de la Ben Nye este o alegere mai mult decat avantajoasa pentru cele care folosesc zilnic gloss pe buze.

LipGlossWheel

Recomandare: pentru a atenua intensitatea unui ruj puternic (sau prea mat), e bine sa aplici luciul de buze inainte de a aplica rujul; daca aplici luciul de buze peste ruj, vei obtine o cantitate prea mare de produs, care in timp se va difuza inestetic in jurul buzelor.

Hint: produsul nu contine parfum si este hipoalergenic.

O rozeta ofera cca 100- 450 aplicatii. Formata din nuantele Natural, Nude, Bubblegum, Cherry Baby, Apricot Glaze si Gold Glaze.

This Post Has 0 Comments

Leave A Reply

Machiaj de mireasa Calea 13 Septembrie nr.117, Sector 5, Bucuresti, Romania