Blog

Mireasa Maria

De când am văzut-o pe Maria, mi-am dat seama că va fi o mireasa frumoasă și că fața ei este ca o pânză albă pe care pictorul încă nu și-a pus penelul.

mireasa nemachiata mireasa machiata in tonuri calde de maron potrivite pentru ochi negri makeup mireasa in tonuri linistite de maron

Fotografiile miresei nu au fost retușate în photoshop și au fost făcute de acest fotograf nunta.

Mireasa avea o față simetrică, plăcută, cu proporții bine balansate. Și-a dorit un make up elegant și ,în rest, mi-a acordat deplină libertate.

Un mare noroc a fost că era nepensată, așa că am putut să-i dau o formă potrivită, cu arcuire și colț. Sprâncenele au schimbat mult înfățișarea. Am reconturat ochii cu tuș, în încercarea de a face ochii mai migdalați și mai alungiți. Am folosit tonuri calde de maroniu pentru umbrele ochilor și tonuri de auriu moale pentru highlights-uri pe pleoape. La final am utilizat un ruj în ton cu ochii. Aș fi putut folosi și roșu, dar mi s-a părut mai interesant să las buzele mai decolorate, sau mai bine spus mai puțin stridente. Am ales să depășesc un pic conturul buzei de jos pentru a da senzația de buză mai plină.

Sper să vă placă!

This Post Has 4 Comments

  1. Gina Ionescu spune:

    Intr-adevar nu au fost retusate. Se poate observa ca mireasa avea pe frunte doua bubite, care s-au acoperit partial din cauza fondului de ten. Nu stiu daca ati folosit anticearcan, probabil ca da, ca vad ca i-au disparut cearcanele. Iar ochii ii arata superb!!!

  2. Rodica spune:

    Combinatia de culori ruj – fard de pleoape mi se pare geniala! Desi nu se vede nici o stridenta, totusi o multime de corectii sunt in uz, mai ales in zona ochilor. Si buzele arata senzational. Miresica machiata arata ca o lady.

  3. Lucy spune:

    Cu poza aata chiar m-ati convins. M-am uitat prin toate paginile, dar exemplul asta mi-a aratat cu adevarat ce pot face mainile dv. si va felicit ca nu ati retusat imaginile. Un make-up elegant pe care o sa-l vreau si eu.

Leave A Reply

Machiaj de mireasa Calea 13 Septembrie nr.117, Sector 5, Bucuresti, Romania