Blog

Mireasa Catalina

Catalina a venit la machiaj înainte de a merge la coafor, dar mi-a spus ca va folosi o voaletă și că are o rochie scurtă, albă, simplă. N-am mai văzut de mult o mireasă cu rochie peste genunchi și am felicitat-o pentru curajul de a purta așa ceva.

A fost cea mai cuminte mireasă, lăsându-se cu totul pe mâna mea. N-a avut nici o cerință specială.

I-am examinat fizionomia și am considerat ca avea o față rotundă, cu nas scurt. Am decis sa corectez rotunjimea feței prin sculptura din obraji, care avea rolul de a subția puțin fața și de a modela un pic pomeții. În același timp, sculptura a reconfigurat proporțiile feței și nasul nu mai pare atât de scurt.

Pentru ochi am folosit două culori, un degrade de grena pentru pleoape și o nuanță de albastru pentru contur. Intenția a fost de a lungi ochii și de a-i face mai eleganți, ușor mai migdalați. Oarecum, am respectat forma originală a ochilor, doar că am exagerat la capete. Am asortat culoarea rujului cu nuanța fardului de pleoape și gata…

Catalina a fost încântată de make-up și a spus nu numai că a făcut-o să arate foarte bine, dar și că i-a păstrat personalitatea. „Când m-am uitat în oglindă, n-am văzut pe altcineva, tot eu eram, dar într-o formă excelentă”.

mireasa Gina inainte de machiaj

mireasa gina dupa machiaj

machiaj de mireasa facut de make up artist Jana Ceban Ginei

This Post Has 2 Comments

  1. liliana spune:

    S-a transformat intr-o mica papusica. Foarte frumos, un make up cu o anumita delicatete, desi nu este lipsit de culoare.

  2. valerya spune:

    Foarte draguta! Cred ca a fost o miresica fericita, mai ales ca si-a ales si o rochie deosebita. Am observat ca pe noi femeile, ne afecteaza foarte mult daca stim ca nu aratam bine, de aceea este foarte important make-up-ul.

Leave A Reply

Machiaj de mireasa Calea 13 Septembrie nr.117, Sector 5, Bucuresti, Romania