Blog

Mireasa Bianca

Bianca nu are prea mare încredere în make up artiști și a venit la o probă pentru machiajul de mireasă, în speranța că vom găsi împreună o strategie buna pentru ziua nunții.

mireasa Bianca inainte de machiaj mireasa Bianca dupa machiaj

Urmați linkul dacă aveți nevoie de sedinta foto in Bucuresti.

Am discutat mai întâi despre voal și despre rochia de mireasa. Apoi, am început cu pensatul sprâncenelor și m-am bucurat ca venise nepensată, pentru că am putut să le dau o formă bună, pe care Bianca doar va trebui să o întrețină.

Bianca avea pleoapa superioară fixă puțin mai cărnoasă și cu formă ușor mongoloidă și mi-am propus să dezvolt ochii, în special pe verticală. Pentru dezvoltarea pe înălțime a ochilor am folosit un anume fel de umbrire, iar stralucirile (hightlights-urile) le-am facut subțiri, estompate și puse cât de sus am putut. În plus, în partea de jos, conturul ochilor a fost trasat mai jos un pic decât linia naturală a  genelor și punând alb, pe interior, am marit ochii și mai mult.

Am încercat să lungesc ochii prin fardul de pleoapă. Aș fi putut să adaug și contur mai lung, dar n-am făcut-o pentru că ar fi adăugat o duritate pe care n-o voiam. Rujul nu era atât de închis pe cât apare în poză, dar n-am vrut să modific în nici un fel fotografiile.

La final, Bianca a fost foarte mulțumită și știu sigur că va fi fericită cu imaginea ei la nuntă.

This Post Has 5 Comments

 1. Violeta Marinescu spune:

  Are de ce sa fie multumita, makeup-ul a infrumusetat-o fara sa o faca de nerecunoscut. Am remarcat in toate pozele de pe site ca ochii intotdeauna iti ies superb. Bravo Janette.

 2. Corina spune:

  Da. Parca a suferit un lifting. Imi place foarte mult ce ai facut cu ochii. Jana esti foarte buna. Ochii nu mai par plangaciosi. Nu-mi dau seama daca sunt caprui sau negri dar culoare aleasa de tine este foarte potrivita.

 3. nina spune:

  Cat mai multe mirese. Mai vrem mirese. Am auzit ca exista mirese ca vor machiaj natural. Pentru ce? Natural poti fi in fiecare zi, macar atunci, in ziua nuntii, sa ai un machiaj ca asta.

 4. rosy spune:

  In primul rand am remarcat ca mireasa poate fi recunoscuta si dupa machiaj, o bila alba. Pastrarea personalitatii este cea mai dificila sarcina a unui make-up artist, dupa parerea mea.

Leave A Reply

Machiaj de mireasa Calea 13 Septembrie nr.117, Sector 5, Bucuresti, Romania