Blog

Makeup Smokey eyes

Un stil de machiaj adorat de cele mai multe femei de pe planeta asta este Smokey Eyes sau Fumee. Este intr-adevar un machiaj care, realizat corect, poate pune  foarte frumos in evidenta ochii si culoarea acestora. Nu intamplator sa numeste si Fumee pentru ca reusita realizarii acestul machiaj este combinarea culorilor (chiar daca pare a fi un machiaj realizat dintr-o singura culoare, Nu este de cele mai multe ori) si pierderea lor intr-un fumuriu fie el negru, mov, maro etc. In general culorile indicate pentru realizarea unui machiaj smokey sunt cele inchise reci sau calde. Un machiaj al ochilor , oricat de intens ar fi acesta, nu va fi niciodata un smokey daca acele culori folosite pe pleoapa nu sunt pierdute in neant.

Acest machiaj poate fi purtat pentru ocazii speciale ca si un machiaj de seara, un machiaj de ocazie sau chiar un machiaj de mireasa.

exemplu de machiaj smokey eyes inainte exemplu de machiaj smokey eyes dupa

exemplu de makeup smokey eyes inainte exemplu de makeup smokey eyes dupa

fata machiata in stilul smokey eyes

This Post Has 4 Comments

 1. Laura spune:

  Am observat ca genul asta de machiaj se potriveste celor care au distanta dintre ochi si spranceana destul de mare. Imi vine sa plang ca eu am distanta asta asa de mica ca nu voi purta niciodata smokey.

 2. marina spune:

  Eu sunt innebunita dupa smokey, mi-as face machiajul asta in fiecare zi, in orice ocazie. Totusi, mi nu-mi iese asa ca in poze. Aici pare mai fin.

 3. Ina spune:

  Si mie imi place smokey eyes, mai vrem exemple de asemenea make-up. Am urmarit tutoriale pe youtube, am vazut exemple pe alte site-uri, am incercat, am testat, am experimentat pe toate colegele si prietenele mele si tot nu-mi iese cum trebuie.

 4. Chirita Ramona spune:

  Poate ca moda cu smokey a trecut pentru ca vad putine poze aici si nu prea aud de la prietenele mele ca ar vrea un asemenea make up. Pacat mie imi placea foarte mult.

Leave A Reply

Machiaj de mireasa Calea 13 Septembrie nr.117, Sector 5, Bucuresti, Romania