Blog

Makeup ochi albastri

Deobicei, atunci cand rostim cuvantul „machiaj”, primul lucru la care ne duce gandul este machiajul ochilor. Pentru a-i pune in valoare trebuie sa tinem cont de forma ochilor, fizionomie in general , dar si de culoarea lor. Ochii albastri, in cazul de fata, pot fi pusi pusi in valoare atat cu un machiaj de zi cat si cu un machiaj de seara. Intotdeauna trebuie sa fim atente atat la tinuta purtata cat si la culoarea parului. E bine sa folositi culori complementare (cum ar fi portocaliul, de exemplu) deschise (pentru un machiaj de zi) sau inchise + deschise (pentru un machiaj de seara). Portocaliu, roz, lila, mov, maron, negru, grena – sunt culori care vor pune in evidenta albastrul ochilor. Linia de tus (in cazul in care ne permite si forma ochiului) in nuante de negru, maro, grena sau mov poate fi un detaliu important in machiajul ochilor albastri.

Iata cateva exemple

exemplu de makup pentru ochi albastri un alt mod de a machia ochii albastri modalitate de machiaj pentru ochii verzui-albastri

This Post Has 3 Comments

  1. Geanina spune:

    Nu merge varianta a doua, cu mov la ochi albastri. No, no, no. Imi pare rau sa spun dar machiajul este neinspirat. Prima imi place.

  2. Ramona spune:

    Fetelor pot sa va spunc ca eu am fost machiata de Jana pentru o petrecere si cred ca n-am aratat mai bine niciodata. Sunt blonda cu ochii albastri si nu sunt obisnuita cu complimente din partea barbatilor. Ei bine, machiata fiind toti imi zambeau si imi faceau complimente. „Ce bine arati astazi”. Si credeti-ma ca n-aveam fusta scurta.

  3. Ana spune:

    Am cateva prietene care au ochii albastri si isi tot dau cu albastru pe pleoape ca cica le scoate ochii in evidenta. Degeaba le spun ca nu este indicat. Le-am aratat si prin reviste, dar ele tot nu pricep, n-ai ce sa le faci.

Leave A Reply

Machiaj de mireasa Calea 13 Septembrie nr.117, Sector 5, Bucuresti, Romania