Blog

Makeup beauty moda

Beauty makeup este machiajul folosit pentru sedințe foto, pentru filmări, pentru clipuri video, pentru reclame sau prezentări de modă. Acest gen cere ca imaginația și priceperea make-up artistului să se descătușeze în mod creativ.

machiaj beauty cu influenta tribala pe culori aurii machiaj fantezie dominat de culorile albastru si negru machiaj de moda pentru fotografie high key makeup beauty care intensifica privirea prin umbre profunde makup moda in culori in acord cu hainele make-up moda in culori verde mov in acord cu rochia

Pentru unele machiaje de beauty se cer tehnici și materiale mai puțin convenționale și cu siguranță trebuie să existe un concept sau o idee grafică bine conturată. Contează mai puțin trăsăturile modelului și nu se vor face corecții, ci fața modelului este folosită ca o pânză pe care make-up artistul desenează cu inspirație, cu imaginație.

In cazul unui machiaj de modă, clientul este cel care vine cu un concept potrivit cu hainele și locația, iar make-up artistul creează în acest cadru impus.

Fotografiile au fost executate la Claudiu Studio Foto

This Post Has 5 Comments

 1. sanziana spune:

  Foarte interesante machiaje!!! Prima poza mi se pare foarte tare. Nu-mi inchipuiam ca se poate face un makeup numai cu auriu. Pare ca si parul are auriu in el si totul se potriveste de minune cu accesoriul de la gat.

 2. monica spune:

  Pe astea le stiam si de pe vechiul site. Sunt foarte tari! Maia zice ca vrea si ea un machiaj ca in poza a doua, desi pentru fata ei nu cred ca se potriveste. Ha, ha! Te pup!

 3. Andreea spune:

  Aici ati dat dovada de multa fantezie, mai ales in primele doua. Al treilea make up mi se pare perfect pentru moda.

 4. mikidutza spune:

  primele doua machiaje m-au lasat fara replica. desi sunt foarte frumoase nu-mi dau seama la ce folosesc. poate pentru prezentari de moda, show-uri de fashion?

 5. Henna spune:

  Am asistat la filmarea unui videoclip muzical si am vazut cum a fost machiata cantareata si pot spune cu mana pe inima, ca o puteti depasi cu usurinta. Tema videoului era futurista, dar din pacate makeupul era unul desuet. O sa va recomand prietenului meu care este regizor.

Leave A Reply

Machiaj de mireasa Calea 13 Septembrie nr.117, Sector 5, Bucuresti, Romania