Blog

Make-up pentru sedinta foto

Sunt solicitată de multe ori să merg să machiez la ședințe foto, unde cerințele sunt altele decât la machiajul de stradă, adică cel obișnuit. Fiecare studio și fiecare fotograf își are tipicul său.

machiaj pentru sedinta foto cu subiect cu ochi verzimake-up pentru sesiune foto  detaliu make-up al ochilor makeup pentru sedinta foto cu fotomodel ochi verzi make-up pentru sedinta foto evidentiere ochi verzi

De multe ori mi se cere să fac un machiaj deosebit, ca de modă. Alteori sunt solicitată pentru un make-up natural. Depinde de situatie.

De obicei, machiez și plec, sunt unele ședințe, însă, unde trebuie să rămân la cadru pentru retușuri, iar apoi trebuie să schimb machiajul. În imaginile de mai sus am făcut patru machiaje pentru același fotomodel.

Fotografiile au fost realizate la în studio la Claudiu.

This Post Has 5 Comments

 1. monica spune:

  Buna Janette! N-am mai trecut demult pe website-ul tau si vad ca l-ai schimbat. Imi place cum arata noua versiune si acum se poate comenta direct. Maia iti transmite sa machiezi cat mai bine si te pupa.
  Machiajele din galeria asta sunt extraordinare. Parca esti mai buna din zi in zi. Cand le-ai facut?

 2. bambibaby spune:

  Pentru mine, toate arata ca din reviste. Mi-ar placea si mie make up-ul din poza a treia, dar nu stiu daca mi-ar sta bine, eu am alta forma a ochilor, usor cazuti in exterior.

 3. Bianca spune:

  Cand ma uit la pozele astea imi dau seama de ce unii spun ca machiajul este o arta. Banuiesc ca pentru video make up se face cam la fel.

Leave A Reply

Machiaj de mireasa Calea 13 Septembrie nr.117, Sector 5, Bucuresti, Romania