Blog

Make-up ochi verzi

„Ochii verzi sa nu-i crezi” – se spune in popor. Nu stiu de unde vine zicala aceasta, insa,  presupun, ca de la puterea privirii pe care o confera nuanta verde ochilor. Ochii verzi, daca stii sa ii pui in valoare, pot crea o privire misterioasa cu un farmec aparte. Nuantele potrivite machiajului pentru ochi verzi sunt cele complementare verdelui in general. Astfel incat, daca veti folosi in machiaj culori ce contin rosu si violet (grena, visiniu, mov, pruna, rosu) veti face alegerea potrivita, daca insa, le veti accentua pe acestea combinandu-le cu negru, veti intensifica si mai mult privirea. Nu vei da gres nici daca veli folosi, in machiajul ochilor verzi,  nuante calde precum auriu, piersicuta, bronz, cupru, maro.

exemplu de machiaj al ochilor verzi exemplu de make-up al ochilor verzi modalitate de a machia ochii verzi

This Post Has 6 Comments

 1. Laura spune:

  Eu am ochii verzi si am incercat cu fard de pleoape mov si nu mi-a placut cum a iesit. Poate pentru ca ochii meu sunt intre culoare verde si albastru. O sa incerc cu nuante de rosu sa vedem ce se intampla.

 2. Marius spune:

  Viitoarea mea sotie are ochii verzi si ma tot bate la cap, ca ea la nunta nu se va machia, ca nu-i sta bine. Am intrat aici, special, sa vad daca exista variante de make up pentru nuanta de verde albastrui cum are ea. Acum m-am convis. Trebui sa apeleze la un profesionist, asa cum sunteti dv.

 3. Maria spune:

  Mi-au venit niste idei, dar nu stiu daca pot sa le aplic. Si eu am ochii verzui, de un verde spre maron si cred ca al doilea makeup ar putea sa ma avantajeze.

 4. florentinaV spune:

  O sa fiu si eu mireasa in toamna si tot caut poze si idei pentru a ma hotari ce sa port la nunta. Stiu ca ce se potriveste uneia poate sa nu-mi se potriveasca, dar macar imi formez o opinie. Se poate sa vin doar sa ma vedeti cum arat, asa ca o consultatie?

 5. Pantea Violeta spune:

  Verzui spre albastru sunt ochii mei si imi placea sa ma machiez cu mult negru pana sa vad website-ul tau. Acum ma gandesc ca as putea sa-i scot in evidenta in alt mod. Te voi cauta sa fac o proba.

Leave A Reply

Machiaj de mireasa Calea 13 Septembrie nr.117, Sector 5, Bucuresti, Romania