Blog

Machiajul buzelor – ruj natural

In momentul alegerii rujului (si aceasta regula o folosesc majoritatea makeup artistilor) trebuie sa tinem cont de faptul ca nuanta produsului din ambalaj  nu este intotdeauna aceeasi cu nuanta ce ramane pe piele si asta se datoreaza texturii acestuia. Pentru a obtine nuanta reala buzele trebuiesc neutralizate cu un anticearcan, corector sau balsam de buze. Lip Plump (Benefit) sau Lip Erase (MAC) sunt dintre cele mai indicate.

Este foarte importanta pregatirea buzelor inainte de aplicarea rujului, la fel cum este importanta pregatirea pielii inaintea aplicarii fondului de ten. Buzele uscate, cele care au cojite sau sunt crapate pot ruina cu usurinta rezultatul final.  Acestea pot fi usor exfoliate cu ajutorul unui usor tratament sub forma unui scrub special pentru buze, iar apoi pot fi unse cu un primer care le va proteja.

Rujul cu textura naturala (Diafan )

ruj natural de la Make Up For Ever

Textura  lui reprezinta un voal transparent al culorii, care permite in acelasi timp nuantei naturale a buzelor sa ramana la vedere. Nu conteaza cantitatea produsului aplicat pe buze pentru ca efectul va fi unul limitat in ceea ce priveste intensitatea culorii. Astfel, rujul diafan nu va fi alegerea potrivita in cazul in care se doreste o culoare intensa a buzelor, ci mai degraba in cazul in care se doreste crearea unui machiaj natural si proaspat. Un exemplu de ruj din aceasta categorie , care imi place foarte mult este Rouge Artist Natural de la Make Up For Ever.

This Post Has 0 Comments

Leave A Reply

Machiaj de mireasa Calea 13 Septembrie nr.117, Sector 5, Bucuresti, Romania