Blog

Exemple de machiaje inainte si dupa

În exemplele de mai jos nu am folosit deloc retuș sau alte modificări în photoshop. S-a încercat, pe cât posibil ca lumina și unghiul din care s-a fotografiat să fie aceleași, atât înainte, cât și după machiaj. Am cerut fetelor să aibă și aceeași expresie, ca să se poată face cât mai bine comparația dintre fața înainte de machiaj și fața după machiaj.

machiaj-inainte-dupa01
Un exemplu before and after la care am facut un machiaj natural, fără prea multă culoare, intenționând să fie un machiaj de zi, tineresc și usor.

machiaj-inainte-dupa04
Fiind vorba de o mireasă de vârstă medie, al doilea machiaj a avut un rol corector. Am lungit ochii, am ridicat pomeții, am umbrit pe alocuri, realizând un „lifting”.

machiaj-inainte-dupa03
Cel de-al treilea este un machiaj corector, de seara. Aici lupta a fost cu cearcănele și ochii căzători. Tot din jocul de umbre și lumini (fond de ten, fard de obraz, fard de pleoape), întreaga față pare să beneficieze de un lifting.

Aceste fotografii au fost realizate de Claudiu

În continuare câteva exemple, într-un format static, cu fotografiile una lângă alta.

Make-up before and after pentru ochi verzi

În multe situații, îmi place să folosesc nuanțe de mov pentru machiajul ochilor verzi. În cazul de mai sus, clienta mi-a cerut să-i scot în evidență buzele, ceea ce am și făcut.

Make-up before and after pentru ochi albastri

După cum puteți remarca din fotografie, domnișoara de mai sus avea niște ochi deosebiți, de un albastru pur și deschis. Am fost sigură că portocaliul va fi o complementară perfectă a nuanței ochilor ei și l-am folosit cu încredere pentru a o pune în valoare.

UPDATE 4 august 2013 – am mai adaugat mai multe fotografii cu comparații.

make-up before and after ochi caprui

machiaj before and after fata lunga

machiaj inainte si dupa mireasa bruneta

machiaj inainte dupa mireasa ochi caprui

tonuri calde la machiaj inainte si dupa

comparatie inainte si dupa facuta de make-up artist Jana Ceban

comparare before and after machiaj

comparatie pentru machiaj al ochilor albastri inainte si dupa

inainte si dupa machiaj pentru ochi verzi-albastrui

comparatie inaine si dupa pentru machiaj smokeyIMG_3097v
bruneta inainte si dupa

This Post Has 17 Comments

 1. Klaus spune:

  Uaaa! Ce diferente! Incredibil! Nu-mi imaginam ca machiajul poate sa faca o asa mare diferenta. Am mai vazut before and after la chestii modificate in phothoshop, dar nu vazusem doar din make-up.

 2. sanziana spune:

  Cat mai multe fete ar trebui sa vada pagina asta, ca sa inteleaga ce diferenta poate sa faca un machiaj de calitate. Ar fi interesant sa vedem poze de „inainte si dupa”, la care INAINTE sa insemne cum se machiaza fata respectiva, si DUPA sa insemne cum arata fata dupa un make-up profesional.

 3. Marina spune:

  Sunteti cu adevarat o artista. Transformarile nu numai ca sunt radicale, dar sunt spre binele lor. Am mai vazut comparatii si se cunoaste imediat cand make up artistul face ce trebuie.

 4. Laura spune:

  Wow!!! Acum imi dau seama ca nu poti aprecia munca unui make-up artist decat daca vezi cum arata femeia inainte de a fi machiata. Doar poza dupa machiaj nu spune toata povestea. O adevarata metamorfoza se intampla aici.

 5. sorinas spune:

  Ceea ce m-a surprins a fost ca pana si machiajul natural tot schimba fizionomia. Meritati cu prisosinta titlul de make-up ARTIST.

 6. Manuela Petrescu spune:

  Aproape neverosimil. Transformarile sunt uimitoare, cat de mult conteaza machiajul ochilor! De acolo provine cea mai mare modificare. Si de la obraji, unde fardul de obraz face ca totul sa para mai ridicat, mai conturat. N-am cuvinte. Cu siguranta va voi contacta.

 7. simona spune:

  Foarte tare! Am mai vazut comparari de genul asta si intotdeauna transformarile mi se par uimitoare. Se petrece o schimbare majora prin machiere, vad si in pozele astea multe corectii.

 8. Nicoleta P. spune:

  M-am uitat cu atentie. Daca ultimele poze arata diferente mari, ei bine ma asteptam, pentru ca sunt machiaje mai pline. Ceea ce mi se pare cu adevarat uimitor este primul exemplu. Acolo este vorba de make up natural si nu te astepti sa vezi o schimbare importanta. Cu toate astea fardul de obraz modifica structura pometilor, iar fardul de pleoape alungeste ochii. Extraordinar! Cel mai frumos machiaj natural pe care l-am vazut eu pe vreun website.

 9. mikidutza spune:

  fetelor e clar! cand puna mana o profesionista se simte. pai nu de asta a fost inventat makeup-ul? adik sa fim mai frumoase.

 10. Karina spune:

  Eu cred ca alegeti in mod deliberat fete mai uratele pentru ca machiajul dupa sa faca o diferenta foarte mare. As fi curioasa sa vad care ar fi diferenta la o fata frumoasa. Nu cumva o fata frumoasa poate sa arate mai rau cu make up decat fara?

 11. Iuliana spune:

  Vad ca nu i-ati raspuns Karinei. As fi curioasa sa stiu daca o femeie frumoasa poate arata mai urat cu make-up decat fara?

 12. Renata spune:

  Este o conspiratie in pagina asta? Sau ce? Karina a pus o intrebare, pe care a preluat-o Iuliana si nu ati raspuns nici uneiea.

 13. Janette spune:

  Dragelor, eu nu aleg fete „mai uratele” si daca ma intrebati pe mine, niciuna din cele de.mai sus.nu e uratica. Am ales fetele aleatoriu. In ceea ce priveste machiajul , intr-adevar daca acesta este efectuat nepotrivit fizionomiei, poate scoate in valoare defectele in detrimentul atuurilor.

Leave A Reply

Machiaj de mireasa Calea 13 Septembrie nr.117, Sector 5, Bucuresti, Romania