Blog

Machiaj ochi caprui

Ochii caprui sunt cel mai putin pretentiosi si pot fi pusi in valoare cu diverse combinatii de culori  de farduri, conditia este sa fie alese cat mai inspirat. Ceea ce este important si nu trebuie neglijat este forma ochiului. Daca tinem cont de culoarea ochiului si uitam de forma lui, il putem pune cu usurinta „intr-o lumina proasta”.

La machiajul ochilor caprui ne putem inspira dintr-o gama destul de mare de nuante si culori. Un machiaj fumuriu (sau smokey) ar sta foarte bine unei persoane cu ochi caprui deshisi de exemplu. Machiajul poate fi pe nuante de maroniu , ciocolatiu, caramel  sau pe nuante de mov, verde, albastru pentru persoane mai indraznete. Si machiajul in doua – trei nuante pune in evidenta „capruiul” ochilor , daca sunt alese corect din punct de vedere cromatic.

Iata cateva exemple de machiaj potrivit ochilor caprui.

exemplu de machiaj al ochilor caprui exemplu de make-up al ochilor caprui modalitate de a machia ochii caprui

In aceeasi ordine de idei machiajul ochilor caprui poate consta intr-un fard mat bejuliu si o linie de tus (in cazul ochilor rotunzi, migdalati, cu pliul si pleoapa mobila bine conturate).

This Post Has 4 Comments

 1. Marina spune:

  Inteleg ca pot sa folosesc orice culoare. Eu am ochii caprui si parul blond si as vrea sa pun albastru pe pleoape. E recomandat? Sau mai bine sa folosesc roz, cum am vazut in unele reviste?

 2. bambibaby spune:

  Eu am ochii mai deschisi, un maroniu spre verde, cum este aluna de padure inainte de a fi coapta. Mi-ar sta bine cu make-up smokey eyes? Un smokey cu culori spre verde inchis?

 3. Cristina spune:

  Intrebare. Ceea ce vad aici se poate aplica si pentru mirese cu ochii caprui? Adica se pot folosi doua trei nuante in machiajul ochilor fara a se tine cont de culoarea rochiei de mireasa?

  • Janette spune:

   Buna Cristina,
   Sa stii ca in general nu exista un machiaj standard pentru mireasa. Machiajul miresei poate fi orice machiaj, conditia este sa se simta bine purtandu-l. E bine sa se tina cont de culoarea rochiei de mireasa, la fel si de coafura, culoarea parului, accesoriile folosite, buchetul miresei…

Leave A Reply

Machiaj de mireasa Calea 13 Septembrie nr.117, Sector 5, Bucuresti, Romania