Blog

Machiaj ochi albastri

Cosmina a avut nevoie de un machiaj de ocazie, pentru o petrecere simandicoasă la care trebuia să strălucească și unde avea să poarte o rochie sofisticată.

machiaj complex pentru ochi albastri detaliu machiaj complex pentru ochi albastri

Cosmina are niște superbi ochi albaștri și am decis să folosesc portocaliul pentru fardul de pleoape, care este o culoare caldă și complementară albastrului. Apoi am vrut să adaug o culoare mai rece și pe pleoapa mobilă am pus un roz-magentiu. Între cele două culori am făcut o trecere în multe trepte, rezultând un degrade, greu de descris în cuvinte, dar care parcă avea o dominantă de indigo și care funcționează pentru alungirea ochilor.

Am mai avut o grijă specială pentru repoziționare pomeților cu ajutorul highlights-urilor și prin sculptura obrajilor.

Deși Cosmina nu mi-a spus, eu bănuiesc că a fost cea mai frumoasă femeie de la acea petrecere.

Dacă sunteți interesată fotograf de nunta in Bucuresti. Niciuna din poze nu a fost retușată.

This Post Has 4 Comments

 1. Maria spune:

  Splendid! Un make up deosebit al ochilor. N-am mai vazut combinatia asta de culori pentru ochi albastri. Si sprancenele arata foarte bine. E clar ca era usor de remarcat, sunt curioasa cum o fi aratat rochia.

 2. miki spune:

  In fata unui asemenea makeup nu poti sa mai rostesti decat onomatopee: uaaa, iupiii. Ochii sunt superbi si nu ma asteptam sa vad asa culori in fardul de pleoape.

 3. Oana Stanescu spune:

  Ochii albastri nu sunt usor de machiat, pentru ca palesc usor in fata unor culori prea stridente. Trebuie sa recunosc ca aici balansul culorilor este superb si se potriveste la fix cu culoarea ochilor. Totusi fata ei pare impartita in doua, partea de sus este superba, in schimb partea de jos pare dura.

 4. nory spune:

  Daca eram barbat ma indragosteam de ochii ei. Janette, mi se pare mie sau i-ai pus gene false? Prea sunt dese si frumoase.

Leave A Reply

Machiaj de mireasa Calea 13 Septembrie nr.117, Sector 5, Bucuresti, Romania