Blog

Machiaj fresh vara

Ce ar trebui sa facem pentru a mentine machiajul fresh pe timpul verii?Deobicei, vara ne intalnim cu o problema: sa mentinem machiajul fresh pe toata durata zilei. De cele mai multe ori acesta se scurge de pe fata, tenul arata neingrijit si obosit, iar prima greseala in acest sens este alegerea gresita a produselor de machiaj. Cand este cald afara ne simtim mai bine purtand haine usoare, nu-i asa? Acelasi lucru trebuie sa facem si in ceea ce priveste tenul: sa folosim produse de machiaj usoare, care sa nu incarce tenul, produse care sa contina siliconi pentru o aderenta mai buna pe piele. Inlocuim fondul de ten compact sau cel cu o acoperire mai mare cu unul usor cu o acoperire medie sau mica (chiar daca avem mici probleme, cum ar fi un cos, acesta se poate acoperi local).

aqua-cream

In ceea ce priveste pudra, sfatul meu este sa folositi neaparat una pentru ca are un rol important,  si anume, cel de a fixa fondul de ten. Optez pentru una libera (pulbere) , care are atu-ul de a ramane invizibila, in detrimentul celei compacte.

Recomand un rimel care sa nu incarce genele (folositi unul waterproof daca mergeti la plaja) si un fard luminos (in Nici un caz unul sidefat!), unul mat sau usor satinat va fi perfect pentru un look proaspat. Pentru zilele in care mergeti la piscina puteti folosi un fard cremos, waterproof (ex. aqua cream de la Make Up For Ever) care va rezista foarte bine la contactul cu apa.

This Post Has 0 Comments

Leave A Reply

Machiaj de mireasa Calea 13 Septembrie nr.117, Sector 5, Bucuresti, Romania