Blog

Machiaj de ocazie

Andreea este una din cele mai dragi cliente ale mele. Am cunoscut-o acum un an, in ziua cand era nasica. Este o persoana deosebit de deschisa si pozitiva, foarte cooperanta si ascultatoare (pentru ca a tinut cont de toate sfaturile mele). A venit si mi-a zis ca vrea „sa fie o nasica frumoasa”  intr-o zi importanta. Am incercat sa-i indeplinesc aceasta dorinta si m-am straduit cu atat mai mult cu cat si ea la randul ei emana atata caldura. La rugamintea mea mi-a descris tinuta si buchetelul pe care urma sa le poarte. Mi-a zis ca nu vrea un machiaj foarte strident, insa unul elegant si de ocazie in acelasi timp care sa ii puna nuanta ochilor in valoare.

exemplu de machiaj de ocazie inainte

Zis si facut, luand in calcul toate detaliile am „pornit la treaba”. Rezultatul a fost cel din poza de mai jos. Ea a fost incantata, eu – bucuroasa ca am mai facut un om fericit.

exemplu de machiaj de ocazie dupa

This Post Has 5 Comments

 1. Daniela spune:

  Da, cu siguranta ca a fost o nasa frumoasa si datorita tie. Ce frumos povestesti! Nu-mi dau seama exact ce culoare au ochii ei, par albastri, spre verzui. Oricum make up-ul ochilor a facut diferenta in acest caz.

 2. mily spune:

  uah ce diferenta, o nasica fericita care pun pariu ca a fost remarcata la petrecere. in curand imi voi serba onomastica si cred ca voi apela la serviciile dv. pentru make-up.

 3. Andreea spune:

  Voi avea si eu aniversarea a 10 ani de la casatorie peste cateva saptamani si cu siguranta ca va voi chema, imi place tare mult ce ati facut, mai ales ca si eu am fata mai rotunda, exact ca in exemplul de mai sus.

 4. mini spune:

  sunt multe ocazii in care este nevoie de make-up profesionist, dar eu voi avea nevoie pentru majorat. Oare este posibil sa am un machiaj cu totul deosebit dar sa nu ma imbatraneasca?

Leave A Reply

Machiaj de mireasa Calea 13 Septembrie nr.117, Sector 5, Bucuresti, Romania