Blog

Machiaj de nunta

Când sunt chemată să machiez o mireasă, se întâmplă să mi se ceară să machiez și mama sau soacra, nașa sau o altă rudă apropiată. Aceste lucruri trebuie stabilite din vreme pentru a nu crea perturbări în programări.

machiaj de nunta pentru ochi caprui detaliu machiaj de nunta accent pe ochi mireasa zambitoare machiata de Jana Ceban

Bineînțeles că fiecare make up, în parte, durează. Machiajul miresei durează cam o oră și jumătate, iar machiajul nașei sau a altor persoane poate dura o oră.

Uneori, rudele nu înțeleg timpii necesari și încearcă să pună presiune pentru a ma face să mă mișc mai repede. Este inutil, sunt profesionistă și nu voi accepta niciodată să dau rasol. Este bine să discutăm dinainte, și să stabilim exact câte persoane trebuie machiate, în ce ordine și la ce ore. In acest mod, vom evita surprizele neplăcute în ziua nunții.

La nuntă, este recomandat ca primul să fie făcut make up-ul miresei, apoi cel al nașei, apoi a altor persoane în funcție de importanță.

This Post Has 10 Comments

 1. Gina Ionescu spune:

  Pare ca nici pozele astea nu au fost retusate. Bravo, in felul asta vedem doar efectul machiajului nu al photoshopului. Se vad toti porii in a doua poza! Un make up foarte frumos! Eu cand voi face nunta sigur va voi chema si pentru nasa si pentru sora mea. Ar fi si pacat!

 2. Rodica spune:

  As fi vrut sa vad cum arata miresica asta nainte de machiaj, oricum dupa arata exceptional. Machiajul ochilor imi place enorm. Avea de gand sa foloseasca coronita si parul asa drept?

 3. Mihaela spune:

  Janette! Mireasa e frumoasa si cred ca a fost superincantata la nunta ei, pentru ca ai facut o treaba foarte buna. Sunt o devoratoare de makeup si mama e la fel si viitoarea mea nasica.

 4. Carina spune:

  Eu n-as angaja un make up artist si pentru mama, sau sora mea sau pentru nasa pentru ca mi-ar fi frica sa nu aratam toate la fel. Am mai vazut asta la o nunta unde machioza, din graba machiase mireasa si sora miresei la fel, cu acelasi culori, cu aceeasi forma.

  • Janette spune:

   Carina, un makeup artist profesionist intotdeauna isi pune programarile in asa fel incat sa nu fie in criza timp si sa nu ignore importanta niciunei cliente, fie ea mireasa sau nu, iar in ceea ce priveste machiajul , acesta trebuie sa fie adaptat fiecarei cliente individual tinand
   cont de toate detaliile.

 5. Miresica wannabe spune:

  Buna! Am si eu o intrebare: Cam cati ani are miresica din poza? e foarte frumoasa si pare ca ai reusit sa o intineresti cu machiajul :)

 6. Miky spune:

  Sunt surprinsa sa constat ca mai exista si makeup artisti onesti care nu fac totul de plastic in photoshop si dupa aia se lauda ce machiaj au facut ei. La o nunta conteaza foarte mult rezistenta machiajului. Cat de bine rezista machiajul facut de dv?

Leave A Reply

Machiaj de mireasa Calea 13 Septembrie nr.117, Sector 5, Bucuresti, Romania