Blog

Machiaj de Halloween

machiaj de halloween gura cusuta
machiaj de halloween gura cusuta detaliu

machiaj halloween cusuta

machiaj de halloween ten inchis

machiaj de halloween ten inchis par stea

machiaj de halloween ten deschis

machiaj de halloween ten deschis dinti

machiaj de halloween ten deschis detaliu gene false
De cativa ani prinde si la noi sarbatoarea Halloween. Din ce in ce mai multe persoane vor sa participe la petreceri de Halloween, in care invitatii vin costumati si mascati. Dar de multe ori, doar costumele nu reusesc sa schimbe infatisarea celor ce le poarta. De aceea recomandam machiaje speciale de Halloween, care sa fie potrivite cu costumatia.

Machiajele de Halloween, vor fi, cu siguranta, apreciate si admirate si nu trebuie sa va faceti griji, vor rezista bine pe toata durata petrecerii.

Machiajele pot fi executate la comanda, la sugestia clientului, sau prin libertatea de creatie a make-up artistului. In general, se pot face machiaje dupa personaje des intalnite de Halloween, cum ar fi monstrii, goblini, troli, vampiri, schelete, zombii, diavoli, vrajitori sau vrajitoare. Fetele se pot costuma si pot beneficia de machiaje adecvate si ca zane, ingeri, printese, flori.

Fotografiile au fost executate in studio de acest fotograf in timp ce se executa machiaj halloween.

This Post Has 1 Comment

  1. ioana spune:

    Sunt foarte haioase si cred ca ar face furori la petreceri. Ar fi potrivite machiajele astea si pentru bal mascat, defapt chefuri cu costume.

Leave A Reply

Machiaj de mireasa Calea 13 Septembrie nr.117, Sector 5, Bucuresti, Romania