Blog

Machiaj de club

Am fost solicitată să fac un machiaj pentru o domnișoară, care dorea să meargă în club și voia să fie remarcată.
fata inainte de make-up

make-up corector pentru ochi caprui

dupa machiaj corector pentru ochi caprui

Am pornit de la o analiză a feței, pe care o fac întotdeauna înainte de machiaj și după cum se poate observa în prima fotografie, în afara unei ușoare asimetrii a nasului, nu sunt probleme grave. Fruntea este înaltă, ochii potriviți, cu sprâncene frumos arcuite și cu spațiu suficient pe arcadă. Poate că pomeții sunt ușor coborâți, ceea ce „înghesuie”, aglomerează puțin partea de jos a feței.

Am întrebat-o cu ce se va îmbrăca și în acest fel am stabilit și paleta de culori, complementară cu culoarea hainelor. Nu-mi pot imagina o situație mai bună pentru un machiaj „tare” decât mersul în club.

Am ridicat un pic pomeții. Pentru că buzele erau suficient de pline, am folosit un ruj mai mat și deloc luciu (gloss), pentru că accentuarea în volum a buzelor ar fi debalansat echilibrul feței. Cea mai importantă parte a fost machiajul ochilor. Am alungit, am ridicat, am umplut, am exagerat și în final puteți vedea ce a ieșit.

Clienta a fost foarte încântată de rezultat, ceea ce se vede și din zâmbetul larg. Voiam sa-i fac o poză după machiaj și nu putea să stea sobră, știa că este frumoasă și nu se putea abține să nu zâmbească. Și asta este una dintre cele mai mari recompense pentru un make-up artist.

This Post Has 6 Comments

 1. larisa spune:

  machiajul a schimbat-o in bine
  nu mi se pare asa „tare” si putea sa mearga make-ul asta nu numai in club ci si la terasa sau la restaurant
  in fond e un machiaj de seara

 2. Sanda Vic. spune:

  Depinde cat de intuneric sau semiintuneric este in club, este posibil ca machiajul sa nu vada, sau mai bine zis sa nu-i se vada culorile, ci mai mult accentele.

  • Janette spune:

   Asta si este ideea, Sanda,
   Intr-un club nu este lumina de zi motiv pentru care si machiajul trebuie sa fir ma puternic , cu accente, cum ai zis tu, tocmai ca sa se vada

 3. Anonima spune:

  Eu zic ca ati reusit sa realizati un make-up foarte potrivit scopului, adica pentru mersul la club. Este puternic dar fardul de pleoape este pus fantastic. Ati transformat o fata frumusica intr-o diva.

Leave A Reply

Machiaj de mireasa Calea 13 Septembrie nr.117, Sector 5, Bucuresti, Romania